Summer Dance Camp
LEIRI-INFO

Rivitanssileiri  9.6.-11.6.2023

PAIKKA

Capital Heelsin Summer Dance Camp 2023 järjestetään vanhassa tutussa paikassa Urheiluopisto Kisakeskuksessa noin 100 km Helsingistä länteen.

Osoite: Urheiluopisto Kisakeskus, Kullaanniemi 220, 10420 Pohjankuru
Puhelinvaihde: (019) 223 0300
Ajo-ohje: https://kisakeskus.fi/yhteystiedot/
Kisiksen aluekartta: https://kisakeskus.fi/aluekartta/

MAJOITTUMINEN

Leirillä majoitutaan 2-5 -hengen huoneissa /huoneistoissa. Kisakeskuksessa ei ole yhden hengen huoneita.

Mökit ja Kullaanhonka >> kaikissa mökeissä on iso tupakeittiö, wc, suihku ja sauna.
Mökit: 2 kpl 2hh ja vuodesohva tuvassa, Kullaanhonka: 1 kpl 2hh ja 4 vuodetta parvella.

Ylätalo ja Alatalo >> Molemmissa taloissa on 6 kpl 3-4 hengen huoneita. Pääsääntöisesti majoitamme kuhunkin huoneeseen 2 hlöä. Kaikissa huoneissa on omat wc:t, mutta suihkutilat, keittiö ja oleskelutilat ovat yhteiset.

Kaikissa majoitustiloissa on liinavaatteet ja pyyhkeet.

Majoitukseen kirjaudutaan perjantaina 9.6. klo 16-19 päärakennuksen vastaanotossa. Huoneet on luovutettava sunnuntaina 11.6. klo 12 mennessä.

RUOKAILU

Leirimaksuun sisältyvät seuraavat ateriat: perjantain iltapala, lauantain aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala sekä sunnuntain aamiainen ja lounas. Leiriruoka tarjoillaan Kisakeskuksen ravintolan noutopöydästä.

Makeisia ja pikkusuolaista voi ostaa ravintolan baarista sekä päärakennuksen vastaanotosta. Lähimmät kaupat sijaitsevat Pohjan keskustassa (n. 11 km) ja Karjaan keskustassa (n. 20 km).

VARSINAINEN ASIA eli TANSSI

Leirillä on mahdollisuus tanssia lähes 20 tuntia, josta opetusta on noin puolet. Ohjelmassa on eri tyyppisten ja vaikeusasteeltaan vaihtelevien rivitanssien opetusta ja runsaasti vapaata tanssia.

Keskitämme kaiken tanssin ja ohjelman yhteen saliin, joka sijaitsee samassa rakennuksessa ravintolan kanssa. Eri salien välillä juoksentelua ei ole, joten kaikki ehtivät workshopeihin.

Tapahtuman DJ:nä toimii koko viikonlopun ajan Mikael Mölsä.

LEIRIMAKSU

Leirimaksu sisältää majoituksen, ruokailut ja tanssin.

Aikuisen tanssijan leirimaksu on 250 € mökkimajoituksessa, Ylä- ja Alatalon huoneissa majoittuessa 230 €.

Alle 18-v. tanssijan leirimaksu on 220 € mökkimajoituksessa, Ylä/Alatalossa 200 €. Jos leirille haluaa osallistua perheenjäsenesi, joka ei tanssi, kysy pelkän majoituksen ja ruokailun hintaa sähköpostitse: leiri(a)capitalheels.fi.

Leirimaksut tulee suorittaa ilmoittautumisen vahvistusviestissä kerrotulle pankkitilille seuraavasti:
varausmaksu 100 € viimeistään 30.4.2023
- leirimaksun loppuosa viimeistään 31.5.2023

Leirimaksu palautetaan osallistumisen peruuntuessa vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli peruuntuminen tapahtuu 31.5.2023 jälkeen, emme pysty palauttamaan leirimaksua kokonaisuudessaan Kisakeskuksen veloittamien maksujen vuoksi.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 5.2.2023 ja päättyy sunnuntaina 30.4.2023. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja sitova.

Leirille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Tarvitsemme majoittumista ja yhteydenpitoa varten täydelliset nimi- ja yhteystiedot. Emme luovuta tietoja millekään muulle taholle. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tulee aina kirjata syntymäaika ja nimetä leirille osallistuva täysi-ikäinen huoltaja.

Lomakkeella kysytään majoitustoivettasi. Kerro, kenen tai keiden kanssa haluat majoittua samaan huoneeseen tai huoneistoon. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan kaikki toiveet. Huom! Mökin varaamiseen vaaditaan 4-5 hengen porukka ja kunkin majoittujan tulee ilmoittaa lomakkeessa kaikkien muiden samaan mökkiin majoittuvien nimet.

Myös erityisruokavalio ja ruoka-aineallergiat on tarpeen kertoa etukäteen, jotta Kisakeskuksen keittiö pystyy varautumaan niihin.

PÄIVÄ- JA ILTATANSSILIPUT ILMAN MAJOITUSTA JA RUOKAILUA

Leirille voi tänäkin vuonna osallistua myös päivä- ja iltalipuilla ilman majoitusta ja ruokailua seuraavasti: perjantain iltalippu 30 € / voimassa 9.6., lauantain päivälippu 80 € / voimassa 10.6. aamusta päivällistaukoon asti ja lauantain iltalippu 40 € / voimassa 10.6. leirin iltajuhlassa.

Päivä- ja iltalippuja voi ostaa paikan päältä, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Päivä- tai iltalipun lunastaneilla on mahdollisuus ruokailla Kisakeskuksen ravintolassa ostamalla aterialipuke päärakennuksen vastaanotosta.

LAUANTAI-ILLAN TEEMA

Tänä vuonna Summer Dance Campin lauantain iltajuhlan teema on 🌞 LOMA 🌞.
Tähän melko positiivisen kuuloiseen teemaan pystyy siis osallistumaan varsin helposti ja halutessaan myös hauskasti normaaleilla kesäisillä vaatteilla ja asusteilla. Mutta toteutuksessa ei tietenkään tarvitse pitäytyä kesäloma- tai rantalomateemassa, tai edes mökkiloma-kaupunkiloma-linjalla, yhtä hyvin voi olla kyse talvi- tai syyslomasta, hiihtolomasta tai muusta aktiivilomasta, kuten surffaus-, purjehdus-, sukellus-, kalastus-, laskettelu-, vaellus- tai golflomasta. Vai voisiko sinun teemapukeutumistasi inspiroida kenties safari, risteily, roadtrip/autoiluloma tai romanttinen honeymoon? Lomaksi kutsutaan myös vanhempainlomaa, lukiolaisten lukulomaa ja intistä myönnettyä iltalomaa. Vankilastakin myönnetään lomia, tai joku saattaa ottaa sieltä "omaa lomaa"... Sairaslomat ovat työelämässä tuttu juttu, mutta ehkä sinä olet leirillä jonkinlaisella kuntoutuslomalla, tai peräti hermolomalla?! 😬😄 Teeman toteutus on täysin vapaata ja vapaaehtoista, kuten aina!


LISÄTIEDOT

leiri(a)capitalheels.fi