Kurssit

Rivitanssin peruskurssit

Capital Heels ry järjestää rivitanssin alkeiskursseja syksyisin sekä jatkokursseja talvisin Vartiokylän työväentalolla (Rusthollarinkuja 3, Helsinki, lyhyen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).

Kevään 2020 jatkokurssi järjestetään keskiviikkoisin klo 18-19 ajalla 29.1. - 15.4.

Jatkokurssilla edetään hieman alkeiskurssia haastavampiin tansseihin. Kurssilla opiskellaan edelleen paljon perusaskeleita sisältäviä tansseja, joihin sisältyy myös rytmityksiä.

Kurssi sisältää 12 kurssikertaa. Näistä joka neljäs kerta on kertaustunti, jolloin kerrataan edellisillä kolmella viikolla opitut tanssit. Aiemmilla kursseilla opetetut tanssit löydät täältä.

Hinta: Koko jatkokurssin kattava kahdentoista kerran kurssikortti maksaa 72 € ja yksittäinen kurssi-ilta 8 € / kerta. (Voit siis liittyä tunnille mukaan milloin tahansa maksamalla kertamaksun!)

Kurssin vaatetuksesta sen verran, että rento, mukava ja kevyehkö pukeutuminen päästä varpaisiin on paras vaihtoehto. Jalkaan mukavat sisäkengät.

Kurssitunnin jälkeen on samassa tilassa klo 19 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, ja kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Tarjolla on kahvia omakustannushintaan.