Kurssit

Rivitanssin peruskurssit

Capital Heels ry järjestää rivitanssin alkeiskursseja syksyisin Vartiokylän työväentalolla (Rusthollarinkuja 3, lyhyen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).

Syksylle 2019 on suunnitteilla alkeiskurssi, joka käynnistyisi keskiviikkona 4.9. klo 18. Tunnit pidetään kerran viikossa keskiviikkoisin klo 18-19, kaikkiaan 12 kertaa peräkkäin ajalla 4.9.-20.11. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita kertyy riittävä määrä. Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta kurssin järjestämisen varmistamiseksi suotavaa. Voit ilmoittautua ennakkoon ti 27.8. mennessä sähköpostitse: kurssit (a) capitalheels.fi. Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta (tai peruuntumisesta) ilmoittautumisajan päätyttyä.

Syksyn kurssi lähtee aivan alkeista eli tunneilla opiskellaan perusaskeleita sekä helppoja  alkeistansseja. Aiemmilla kursseilla opetetut tanssit löydät täältä.

Koko kurssin kattava kahdentoista kerran kurssikortti maksaa 72 euroa ja yksittäinen kurssi-ilta 8 euroa kerta.

Kurssin vaatetuksesta sen verran, että rento, mukava ja kevyehkö pukeutuminen päästä varpaisiin on paras vaihtoehto. Jalkaan mukavat sisäkengät.

Samassa tilassa on kello 19.00 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, ja kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Tarjolla on kahvia omakustannushintaan.