Kurssit

Rivitanssin peruskurssit

Capital Heels ry järjestää rivitanssin alkeiskursseja syksyisin sekä jatkokursseja kevättalvisin Vartiokylän työväentalolla (Rusthollarinkuja 3, Helsinki, lyhyen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).


Rivitanssin jatkokurssi 2024

Järjestämme kevätkaudella 2024 rivitanssin "alkeisjatko"-kurssin. Tunnit ovat keskiviikkoisin klo 18-19, kaikkiaan 12 kertaa peräkkäin ajalla 31.1. - 17.4. Kurssin hinta on 72 € ja opettajana toimii Mikael Mölsä.

Syksyn 2023 alkeiskurssin osallistujille lähetämme tammikuun alkupuolella sähköpostia, johon vastaamalla voi ilmoittautua jatkokurssille. Koko kurssi tulee lisäksi maksaa etukäteen heti ilmoittautumisen jälkeen samalla tavoin kuin alkeiskurssikin, joko tilille tai SmartumPay-mobiilimaksuna. Tarkat maksuohjeet saat viestissä.

Jos sinulla on muualla hankitut alkeiskurssia vastaavat perustaidot ja olet kiinnostunut jatkokurssista, kysy mahdollisista vapaista paikoista 22.1. jälkeen sähköpostitse osoitteesta kurssit ((a)) capitalheels.fi.


Kurssi-infoa

Jatkokurssilla edetään hieman alkeiskurssia haastavampiin tansseihin. Kurssilla opiskeltaviin koreografioihin sisältyy edelleen paljon perusaskeleita, mutta myös uusia askelkuvioita ja erilaisia rytmityksiä. Kurssi sisältää 12 tuntia. Näistä joka neljäs kerta on kertaustunti, jolloin kerrataan edellisillä kolmella viikolla opitut tanssit. Aiemmilla kursseilla opetetut tanssit löydät täältä. (Huom. mobiilinäytöllä vieritä sivua alaspäin kohtaan "kurssit")

Vaatetuksen suhteen kurssille sopii parhaiten rento, mukava ja kevyehkö pukeutuminen päästä varpaisiin. Jalkaan mukavat, liukuvapohjaiset tanssilenkkarit, -buutsit tai -sandaalit, tai muut kevyet tossut tai sisäkengät.

Samassa tilassa on heti kurssitunnin jälkeen klo 19 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, ja kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Keittiön puolella on tarjolla kahvia omakustannushintaan.