Kurssit

Rivitanssin peruskurssit

Capital Heels ry järjestää rivitanssin alkeiskursseja syksyisin sekä jatkokursseja kevättalvisin Vartiokylän työväentalolla (Rusthollarinkuja 3, Helsinki, lyhyen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).


Rivitanssin alkeiskurssi syksyllä 2023

Järjestämme syyskaudella 2023 jälleen rivitanssin alkeiskurssin. Tunnit ovat keskiviikkoisin klo 18-19, kaikkiaan 12 kertaa peräkkäin ajalla 30.8. - 15.11. Kurssin opettajana toimii Mikael Mölsä.

Ilmoittautuminen on nyt suljettu, koska kurssi on täynnä!

Kurssille pääseminen edellyttää lisäksi, että KURSSIMAKSU on suoritettu etukäteen.

Koko kurssin kattavan 12 kerran kurssikortin hinta on 72 €. (Tänä syksynä alkeiskurssin tunneille osallistuminen ei ole mahdollista kertamaksulla.) Maksun voi suorittaa joko pankkitilille tai SmartumPay-mobiilisovelluksella:

Maksu tilille

  • FI46 4055 1020 1983 90 / Capital Heels ry
  • Summa: 72 €
  • Eräpäivä: 23.8.2023
  • Viestikenttään: OMA NIMESI

(tai) SmartumPay-mobiilimaksu

  • etsi käyttöpaikkahaussa "Capital Heels ry" (kotipaikka Espoo)
  • Summa: 72 €
  • Eräpäivä: 23.8.2023

Vahvistusviestit

Ilmoittautuneet ja kurssikortin maksaneet ovat saaneet vahvistuksen kurssipaikastaan sähköpostilla sunnuntai-iltana 27.8. osoitteesta kurssit(a)capitalheels.fi (Huom. tarkista tarvittaessa roskapostikansio!)

Tilimaksut ja Smartum-maksut on tarkistettu viimeisen kerran tiistaina 29.8. niin ilmoittautuneiden kuin jonotuslistalta tulleiden osalta, ja  loput vahvistusviestit on lähetetty myöhään tiistai-iltana.


Kurssi-infoa

Kurssi lähtee aivan alkeista eli tunneilla opiskellaan rivitanssin perusaskeleita sekä helppoja alkeistansseja. Kurssi sisältää 12 kurssikertaa. Näistä joka neljäs kerta on kertaustunti, jolloin kerrataan edellisillä kolmella viikolla opitut tanssit. Aiemmilla kursseilla opetetut tanssit löydät täältä. (Huom. mobiilinäytöllä vieritä sivua alaspäin kohtaan "kurssit".)

Vaatetuksen suhteen kurssille sopii parhaiten rento, mukava ja kevyehkö pukeutuminen päästä varpaisiin. Jalkaan mukavat, liukuvapohjaiset tanssilenkkarit, -buutsit tai -sandaalit, tai muut kevyet tossut tai sisäkengät.

Samassa tilassa on heti kurssitunnin jälkeen klo 19 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, ja kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Keittiön puolella on tarjolla kahvia omakustannushintaan.