Kurssit

Rivitanssin peruskurssit

Capital Heels ry järjestää rivitanssin alkeiskursseja syksyisin sekä jatkokursseja kevättalvisin Vartiokylän työväentalolla (Rusthollarinkuja 3, Helsinki, lyhyen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).


Rivitanssin jatkokurssi - kevät 2023

Järjestämme kevätkaudella 2023 rivitanssin "alkeisjatko"-kurssin. Tunnit ovat keskiviikkoisin klo 18-19, kaikkiaan 12 kertaa peräkkäin ajalla 25.1. - 12.4. Kurssin opettajana toimii Mikael Mölsä.

Hinta: Koko kurssin kattava 12 kerran kurssikortti maksaa 72 €. Tunneilla voi käydä myös kertamaksulla 8 € /krt.

Jos olet kiinnostunut jatkokurssista etkä ilmoittautunut sille syksyn alkeiskurssin yhteydessä, kysy mahdollisista vapaista paikoista sähköpostitse osoitteesta kurssit ((a)) capitalheels.fi.

Kurssi-infoa

Jatkokurssilla edetään hieman alkeiskurssia haastavampiin tansseihin. Kurssilla opiskellaan edelleen paljon perusaskeleita sisältäviä tansseja, joihin sisältyy myös rytmityksiä. Kurssi sisältää 12 kurssikertaa. Näistä joka neljäs kerta on kertaustunti, jolloin kerrataan edellisillä kolmella viikolla opitut tanssit. Aiemmilla kursseilla opetetut tanssit löydät täältä. (Huom. mobiilinäytöllä vieritä sivua alaspäin kohtaan "kurssit".)

Vaatetuksen suhteen kurssille sopii parhaiten rento, mukava ja kevyehkö pukeutuminen päästä varpaisiin. Jalkaan mukavat, liukuvapohjaiset tanssilenkkarit, -buutsit tai -sandaalit, tai muut kevyet tossut tai sisäkengät.

Kurssimaksut pystyy suorittamaan näillä maksutavoilla:

 • käteinen (iso kiitos jos tuot tasarahan!)
 • kulttuuri/liikuntamaksutavoista käyvät nämä:
  *  Smartum-setelit / SmartumPay-mobiilisovellus
  *  Tyky ja Tyky+ -setelit (Tykyn ePassi ei valitettavasti käy)
 • maksu tilille: FI46 4055 1020 1983 90 / Capital Heels ry
  *  kirjoita viestikenttään nimesi (ja kertamaksuissa myös tunnin pvm)
  *  näytä kuitti kännykästä tai tulosteena saapuessasi tunnille

Samassa tilassa on heti kurssitunnin jälkeen klo 19 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, ja kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Keittiön puolella on tarjolla kahvia omakustannushintaan.

Jatkokurssin päätyttyä huhtikuussa, kurssilaiset ovat myös koko loppukauden ajan tervetulleita tanssi-iltoihimme keskiviikkoisin klo 18-22 normaalilla tanssimaksulla. Lisätietoa Tanssi-illat -sivulla.