Kurssit

Rivitanssin alkeis- ja jatkokurssit

Capital Heels ry järjestää rivitanssin alkeis- ja jatkokursseja Vartiokylän työväentalolla (Rusthollarinkuja 3, lyhyen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).

Kevään 2019 jatkokurssi järjestetään keskiviikkoisin klo 18-19 ajalla 23.1. - 10.4.2019, mikäli ilmoittautuneita kertyy riittävä määrä. Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta kurssin järjestämisen varmistamiseksi suotavaa. Voit kysellä lisätietoja ja ilmoittautua ennakkoon tiistaihin 15.1. mennessä sähköpostitse: mirja(a)capitalheels.fi.

Jatkokurssilla edetään hieman alkeiskurssia haastavampiin tansseihin. Kurssilla opiskellaan edelleen paljon perusaskeleita sisältäviä tansseja, joihin sisältyy myös rytmityksiä.

Kurssi sisältää 12 kurssikertaa. Näistä joka neljäs kerta on kertaustunti, jolloin kerrataan edellisillä kolmella viikolla opitut tanssit. Aiemmilla kursseilla opetetut tanssit löydät täältä.

Hinta: Koko jatkokurssin kattava kahdentoista kerran kurssikortti maksaa 72 € ja yksittäinen kurssi-ilta 8 € / kerta.

Kurssin vaatetuksesta sen verran, että rento, mukava ja kevyehkö pukeutuminen päästä varpaisiin on paras vaihtoehto. Jalkaan mukavat sisäkengät.

Samassa tilassa on kello 19.00 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, ja kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Tarjolla on kahvia omakustannushintaan.