Kurssit

Rivitanssin peruskurssit

Capital Heels ry järjestää rivitanssin alkeiskursseja syksyisin sekä jatkokursseja kevättalvisin Vartiokylän työväentalolla (Rusthollarinkuja 3, Helsinki, lyhyen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).


Rivitanssin alkeet - syksy 2022

Järjestämme syyskaudella 2022 jälleen rivitanssin alkeiskurssin. Tunnit ovat keskiviikkoisin klo 18-19, kaikkiaan 12 kertaa peräkkäin ajalla 7.9. - 23.11.

Hinta: Koko kurssin kattava 12 kerran kurssikortti maksaa 72 €. Tunneilla voi käydä myös kertamaksulla 8 € /krt.

ILMOITTAUTUMINEN alkaa torstaina 18.8. tällä sivulla julkaistavan lomakkeen kautta.

Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita kertyy elokuun loppuun mennessä vähintään 12. Kurssille otetaan enintään 30 osallistujaa, jotta tanssilattialla ei tule liian ahdasta. HUOM. Etusijalla ovat ne ilmoittautuneet, jotka eivät ole aiemmin käyneet alkeiskurssia.

Kaikki lomakkeen kautta ilmoittautuneet saavat vastauksen sähköpostilla viimeistään sunnuntaina 4.9.

Kurssi-infoa

Kurssi lähtee aivan alkeista eli tunneilla opiskellaan rivitanssin perusaskeleita sekä helppoja alkeistansseja. Kurssi sisältää 12 kurssikertaa. Näistä joka neljäs kerta on kertaustunti, jolloin kerrataan edellisillä kolmella viikolla opitut tanssit. Aiemmilla kursseilla opetetut tanssit löydät täältä. (Huom. mobiilinäytöllä vieritä sivua alaspäin kohtaan "kurssit".)

Vaatetuksen suhteen kurssille sopii parhaiten rento, mukava ja kevyehkö pukeutuminen päästä varpaisiin. Jalkaan mukavat, liukuvapohjaiset tanssilenkkarit, -buutsit tai -sandaalit, tai muut kevyet tossut tai sisäkengät.

Kurssimaksut pystyy suorittamaan näillä maksutavoilla:

 • käteinen (iso kiitos jos tuot tasarahan!)
 • kulttuuri/liikuntamaksutavoista käyvät nämä:
  *  Smartum-setelit / SmartumPay-mobiilisovellus
  *  Tyky ja Tyky+ -setelit (Tykyn ePassi ei valitettavasti käy)
 • maksu tilille: FI46 4055 1020 1983 90 / Capital Heels ry
  *  kirjoita viestikenttään nimesi (ja kertamaksuissa myös tunnin pvm)
  *  näytä kuitti kännykästä tai tulosteena saapuessasi tunnille

Samassa tilassa on heti kurssitunnin jälkeen klo 19 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, ja kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Keittiön puolella on tarjolla kahvia omakustannushintaan.