Kurssit

Rivitanssin peruskurssit

Capital Heels ry järjestää rivitanssin alkeiskursseja syksyisin Vartiokylän työväentalolla (Rusthollarinkuja 3, lyhyen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).

Syksyn alkeiskurssi käynnistyi keskiviikkona 4.9. klo 18. Tunnit pidetään kerran viikossa keskiviikkoisin klo 18-19, kaikkiaan 12 kertaa peräkkäin ajalla 4.9.-20.11.2019. Etukäteen ilmoittautumista ei tarvita, voit saapua suoraan paikan päälle ja ilmoittautua ovella. Eikä hätää vaikket päässyt heti ensimmäiselle tunnille, voit liittyä mukaan milloin vain syksyn aikana.

Syksyn kurssi lähtee aivan alkeista eli tunneilla opiskellaan perusaskeleita sekä helppoja  alkeistansseja. Niin aiemmilla kuin tälläkin kurssilla opetetut tanssit löydät täältä.

Koko kurssin kattava kahdentoista kerran kurssikortti maksaa 72 euroa. Tunneilla voi käydä myös kertamaksulla, yksittäinen kurssi-ilta maksaa 8 euroa.

Kurssin vaatetuksesta sen verran, että rento, mukava ja kevyehkö pukeutuminen päästä varpaisiin on paras vaihtoehto. Jalkaan mukavat sisäkengät.

Samassa tilassa on kello 19.00 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, ja kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Tarjolla on kahvia omakustannushintaan.