Kurssit

Rivitanssin peruskurssit

Capital Heels ry järjestää rivitanssin alkeiskursseja syksyisin sekä jatkokursseja kevättalvisin Vartiokylän työväentalolla (Rusthollarinkuja 3, Helsinki, lyhyen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).


Rivitanssin alkeet - syksy 2022

Syyskaudelle on suunnitteilla jälleen rivitanssin alkeiskurssi, mutta sen yksityiskohdat ovat vielä auki. Todennäköisesti kurssi alkaa syyskuun alussa ja tunnit ovat keskiviikkoisin klo 18-19. Tarkempi ajankohta/päivämäärät, hinnat ja ilmoittautumistiedot tullaan päivittämään tälle sivulle elokuun loppupuolella.

Kurssi-infoa

Kurssi lähtee aivan alkeista eli tunneilla opiskellaan rivitanssin perusaskeleita sekä helppoja alkeistansseja. Aiemmilla kursseilla opetetut tanssit löydät täältä. (Huom. mobiilinäytöllä vieritä sivua alaspäin kohtaan "kurssit".)

Vaatetuksen suhteen kurssille sopii parhaiten rento, mukava ja kevyehkö pukeutuminen päästä varpaisiin. Jalkaan mukavat, liukuvapohjaiset tanssilenkkarit, -buutsit tai -sandaalit, tai muut kevyet tossut tai sisäkengät.

Kurssimaksut pystyy suorittamaan näillä maksutavoilla:

 • käteinen (iso kiitos jos tuot tasarahan!)
 • kulttuuri/liikuntamaksutavoista käyvät nämä:
  *  Smartum-setelit / SmartumPay-mobiilisovellus
  *  Tyky ja Tyky+ -setelit (Tykyn ePassi ei valitettavasti käy)
 • maksu tilille: FI46 4055 1020 1983 90 / Capital Heels ry
  *  kirjoita viestikenttään nimesi ja tunnin päivämäärä
  *  näytä kuitti kännykästä tai tulosteena saapuessasi tunnille

Samassa tilassa on heti kurssitunnin jälkeen klo 19 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, ja kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Keittiön puolella on tarjolla kahvia omakustannushintaan.