Kurssit

Rivitanssin alkeis- ja jatkokurssit

Capital Heels ry järjestää rivitanssin alkeis- ja jatkokursseja Vartiokylän työväentalolla (Rusthollarinkuja 3, lyhyen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).

Kevään 2019 jatkokurssi järjestetään keskiviikkoisin klo 18-19 ajalla 23.1. - 10.4.2019. Ilmoittautumista ei tarvita, ja kurssille voi osallistua myös yksittäisinä iltoina kertamaksulla. Lisätietoja sähköpostitse: mirja(a)capitalheels.fi.

Jatkokurssilla edetään hieman alkeiskurssia haastavampiin tansseihin. Kurssilla opiskellaan edelleen paljon perusaskeleita sisältäviä tansseja, joihin sisältyy myös rytmityksiä.

Kurssi sisältää 12 kurssikertaa. Näistä joka neljäs kerta on kertaustunti, jolloin kerrataan edellisillä kolmella viikolla opitut tanssit. Aiemmilla kursseilla opetetut tanssit löydät täältä.

Hinta: Koko jatkokurssin kattava kahdentoista kerran kurssikortti maksaa 72 € ja yksittäinen kurssi-ilta 8 € / kerta.

Kurssin vaatetuksesta sen verran, että rento, mukava ja kevyehkö pukeutuminen päästä varpaisiin on paras vaihtoehto. Jalkaan mukavat sisäkengät.

Samassa tilassa on kello 19.00 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, ja kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla. Tarjolla on kahvia omakustannushintaan.