Ajankohtaista

Tanssi-illat keskiviikkoisin klo 18-22

Tämän kevään alkeiskurssi päättyi 20.4., joten jäsenillat palaavat normaaliin klo 18-22 rytmiin. Mukaan ovat tervetulleita muutkin kuin yhdistyksen jäsenet, erityisesti kurssilaisia toivoisimme näkevämme jatkossakin!

Tanssi-illoissa opetetaan yleensä kaksi tanssia. Niistä ensimmäinen opetetaan alkuillasta ja se on tasoltaan suhteellisen helppo eli sopii perusaskelsarjat tunteville.


Summer Dance Camp 2022

Kesästä 2018 on jo ikuisuus... mutta tänä vuonna pääsemme taas viettämään legendaarista leiriviikonloppua Pohjan Kisakeskukseen! Capital Heels' Summer Dance Camp -tapahtuma järjestetään 10.-12.6., ohjaajavieraiksi saapuvat Debbie Rushton Englannista ja JP Madge Sveitsistä. (Ilmoittautuminen on päättynyt 24.4.)

Lisäinfot leirisivuilla!


Heels Up! tammikuussa 2023

Capital Heelsin perinteisesti aina helmikuussa järjestämä Heels Up! -tapahtuma jouduttiin tänä vuonna peruuttamaan koronatilanteen takia. MUTTA:

Heels Up! 2023 järjestetään jo tammikuussa, lauantaina 14.1.2023 ja koreografi-ohjaajavieraaksi saamme silloin tältä vuodelta peruuntuneen Niels Poulsenin! Päivitämme tarkempaa tietoa nettisivuillemme syksyllä 2022.