SDC-etusivu        Leiri-info        Ohjelma        VIERAAT         Ilmoittaudu        Tanssilista

Summer Dance Camp 2018 -tähtivieraina: Roy Hadisubroto, Fiona Murray ja Cato Larsen!

Roy Hadisubroto

Roy Hadisubroto
Roy Hadisubroto

ROY HADISUBROTO on hollantilainen tanssija, koreografi, opettaja ja esiintyjä, joka aloitti jo 6-vuotiaana ensin paritanssin, sitten latinalaiset ja rivitanssin. 12-vuotiaana hän voitti kotimaisia ja kansainvälisiä rivitanssikilpailuja sekä maailmanmestaruuden, joita hänelle on kertynyt kaikkiaan yhdeksän rivitanssissa. Roylla on useita maailmanmestaruuksia myös muista tanssilajeista yksin ja ryhmässä. Hän on opiskellut viisi vuotta Lucia Marthas Institute for Performing Arts -opinahjossa Amsterdamissa.

Roy on ollut Suomessa muutamia kertoja, joten hän on jo monille tuttu. Royn tansseja, joita hän on luonut yksin ja yhdessä toisten kanssa, ovat esim. Sensacion, Mmm Yeah, Obsesion, Tell the Truth! ja Shape of You.

Fiona Murray

Fiona Murray
Fiona Murray

Cato Larsen

Cato Larsen
Cato Larsen

Norjalainen CATO LARSEN aloitti rivitanssiuransa vuonna 1997. Hän on noista ajoista lähtien järjestänyt ahkerasti rivitanssikursseja Oslon seudulla, toimien viikoittain ohjaajana jopa 6-10 eri tasoisella kurssilla. Cato on myös matkustellut ohjaajavierailujen merkeissä niin kotimaassaan kuin ulkomailla Kaukoitää myöten - tietoa, taitoa ja kokemusta on siis kertynyt rutkasti.

Tanssiminen ja opettaminen, koreografioiden tekeminen, DJ:n työt ja matkustelu pitävät Caton kiireisenä, sen sijaan kilpailemaan mies ei ole lähtenyt. Häneltä ei omien sanojensa mukaan löydy "kilpailumentaliteettia", mutta tanssitapahtumissa hänet löytää kyllä tanssilattialta vapaan tanssin aikana.

Koreografioita Cato on kynäillyt vuosien varrella lähemmäs sata, ja useita niistä tanssitaan ympäri maailmaa. Suomessa tuttuja tansseja ovat mm. Bad Things, Burning, Am I?, Easy Come Easy Go, Sugar and Pai ja Believer.