LEIRI-INFO

Rivitanssileiri  10.6.-12.6.2022

PAIKKA

Capital Heelsin Summer Dance Camp 2022 järjestetään vanhassa tutussa paikassa Urheiluopisto Kisakeskuksessa noin 100 km Helsingistä länteen.

Osoite: Urheiluopisto Kisakeskus, Kullaanniemi 220, 10420 Pohjankuru
Puhelinvaihde: (019) 223 0300
Ajo-ohje: https://kisakeskus.fi/nain-saavut-kisakeskukseen/
Kisiksen aluekartta: https://kisakeskus.fi/urheiluopisto-kisakeskus/aluekartta/

MAJOITTUMINEN

Leirillä majoitutaan 2-5 -hengen huoneissa/huoneistoissa. Kisakeskuksessa ei ole yhden hengen huoneita.

Mökit ja Kullaanhonka >> kaikissa mökeissä on iso tupakeittiö, wc, suihku ja sauna.
Mökit: 2 kpl 2hh ja vuodesohva tuvassa, Kullaanhonka: 1 kpl 2hh ja 4 vuodetta parvella.

Ylätalo ja Alatalo >> Molemmissa taloissa on 6 kpl 3-4 hengen huoneita. Pääsääntöisesti majoitamme kuhunkin huoneeseen 2 hlöä. Kaikissa huoneissa on omat wc:t, mutta suihkutilat, iso keittiö ja oleskelutilat ovat yhteiset.

Kaikissa majoitustiloissa on liinavaatteet ja pyyhkeet.

Majoitukseen kirjaudutaan perjantaina 10.6. klo 16-19 päärakennuksen vastaanotossa. Huoneet on luovutettava sunnuntaina 12.6. klo 12 mennessä.

RUOKAILU

Leirimaksuun sisältyvät seuraavat ateriat: perjantain iltapala, lauantain aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala sekä sunnuntain aamiainen ja lounas. Leiriruoka tarjoillaan Kisakeskuksen ravintolan noutopöydästä.

Makeisia ja pikkusuolaista voi ostaa ravintolan baarista sekä päärakennuksen vastaanotosta. Lähimmät kaupat sijaitsevat Pohjan keskustassa (n. 11 km) ja Karjaan keskustassa (n. 20 km).

VARSINAINEN ASIA eli TANSSI

Leirillä on mahdollisuus tanssia lähes 20 tuntia, josta opetusta on yli puolet. Ohjelmassa on eri tyyppisten ja vaikeusasteeltaan vaihtelevien rivitanssien opetusta ja runsaasti vapaata tanssia.

Keskitämme kaiken tanssin ja ohjelman yhteen saliin, joka sijaitsee samassa rakennuksessa ravintolan kanssa. Eri salien välillä juoksentelua ei ole, joten kaikki ehtivät workshopeihin.

LEIRIMAKSU

Leirimaksu sisältää majoituksen, ruokailut ja tanssin.

Aikuisen tanssijan leirimaksu on 250 € mökkimajoituksessa, Ylä- ja Alatalon huoneissa majoittuessa 230 €.

Alle 18-v. tanssijan leirimaksu on 220 € mökkimajoituksessa, Ylä/Alatalossa 200 €. Jos leirille haluaa osallistua perheenjäsenesi, joka ei tanssi, kysy pelkän majoituksen ja ruokailun hintaa sähköpostitse: leiri(a)capitalheels.fi.

Leirimaksu tulee maksaa kokonaisuudessaan huhtikuun loppuun mennessä eli viimeistään la 30.4.2022.

Leirimaksu palautetaan osallistumisen peruuntuessa vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli peruuntuminen tapahtuu 31.5.2022 jälkeen, emme pysty palauttamaan leirimaksua kokonaisuudessaan Kisakeskuksen veloittamien maksujen vuoksi.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 24.3.2022 ja päättyy sunnuntaina 24.4.2022. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja sitova.

Leirille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Tarvitsemme majoittumista ja yhteydenpitoa varten täydelliset nimi- ja yhteystiedot. Emme luovuta tietoja millekään muulle taholle. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tulee aina kirjata syntymäaika ja nimetä leirille osallistuva täysi-ikäinen huoltaja.

Lomakkeella kysytään majoitustoivettasi. Kerro, kenen tai keiden kanssa haluat majoittua samaan huoneeseen tai huoneistoon. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan kaikki toiveet. Huom! Mökin varaamiseen vaaditaan 4-5 hengen porukka ja kunkin majoittujan tulee ilmoittaa lomakkeessa kaikkien muiden samaan mökkiin majoittuvien nimet.

Myös erityisruokavalio ja ruoka-aineallergiat on hyvä kertoa etukäteen, jotta Kisakeskuksen keittiö osaa varautua.

PÄIVÄ- JA ILTATANSSILIPUT ILMAN MAJOITUSTA JA RUOKAILUA

Leirille voi tänäkin vuonna osallistua myös päivä- ja iltalipuilla ilman majoitusta ja ruokailua seuraavasti: perjantain iltalippu 30 €/voimassa 10.6., lauantain päivälippu 80 €/voimassa 11.6. aamusta päivällistaukoon asti ja lauantain iltalippu 40 €/voimassa 11.6. leirin iltajuhlassa.

Päivä- tai iltalipun lunastaneilla on mahdollisuus ruokailla Kisakeskuksen ravintolassa maksamalla ruokansa suoraan ravintolan kassalle.

Päivä- ja iltalippuja voi ostaa paikan päältä, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

LAUANTAI-ILLAN TEEMA

Summer Dance Camp 2022 -leirin lauantain iltajuhlan teema on ALL AROUND THE WORLD. Poimi siis vaikutteesi mistä päin maailmaa ikinä haluatkin, idän eksotiikasta lännen punaniskoihin, pohjoisen jäyhyydestä etelän tuliseen latinohenkeen tai rentoon tropiikin tuulahdukseen. Teeman toteutus on täysin vapaata - ja täysin vapaaehtoista.


LISÄTIEDOT

leiri(a)capitalheels.fi