SDC-etusivu        LEIRI-INFO        Ohjelma        Vieraat        Ilmoittaudu        Tanssilista

Lue tältä sivulta Summer Dance Camp -rivitanssileirin 8.-10.6.2018 tärkeät tiedot!

PAIKKA

Capital Heels' Summer Dance Camp 2018 järjestetään monille tanssijoille tutussa paikassa Urheiluopisto Kisakeskuksessa noin 100 km Helsingistä länteen.

Osoite: Urheiluopisto Kisakeskus, Kullaanniemi 220, 10420 Pohjankuru
Puhelinvaihde: (019) 223 0300
Ajo-ohje: https://kisakeskus.fi/etusivu/ajo-ohjeet
Kisiksen aluekartta: https://kisakeskus.fi/wp-content/uploads/2017/11/Kisis_aluekartta.png 

MAJOITTUMINEN

Leirillä majoitutaan 2-6-hengen huoneissa/huoneistoissa Kisakeskuksen rivi- ja paritaloissa sekä Ylä- ja Alatalossa. Kaikissa tiloissa on WC ja suihku sekä lähes kaikissa myös jääkaappi. Majoitustiloissa on liinavaatteet ja pyyhkeet.

Majoitukseen kirjaudutaan perjantaina 8.6. klo 16-19 päärakennuksen vastaanotossa. Huoneet on luovutettava sunnuntaina 10.6. klo 12 mennessä.

RUOKAILU

Leirimaksuun sisältyvät seuraavat ateriat: perjantain iltapala, lauantain aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala sekä sunnuntain aamiainen ja lounas. Leiriruoka tarjoillaan Kisakeskuksen ravintolan noutopöydästä.

Huomioithan, että perjantain iltapala on tarjolla klo 20.00 alkaen. Kisakeskuksessa ei ole tuolloin muuta ruokaa tarjolla, vain makeisia ja pikkusuolaista voi ostaa ravintolan baarista sekä päärakennuksen vastaanotosta. Jos haluat jotain muuta syötävää ennen iltapalaa, suosittelemme, että käyt kaupassa tulomatkalla. Lähimmät kaupat sijaitsevat Pohjan ja Karjaan keskustoissa.

Ylhäällä kalliolla sijaitseva, upean järvimaiseman tarjoava nuotiopaikka on varattu meille molempina iltoina klo 23 alkaen. Kannattaa siis varata mukaan omat makkarat tai muut grillattavat!

VARSINAINEN ASIA eli TANSSI

Leirillä on mahdollisuus tanssia lähes 20 tuntia, josta opetusta on yli puolet. Ohjelmassa on eri tyyppisten ja vaikeusasteeltaan vaihtelevien rivitanssien opetusta ja runsaasti vapaata tanssia.

Keskitämme kaiken tanssin ja ohjelman yhteen saliin, joka sijaitsee samassa rakennuksessa ravintolan kanssa. Eri salien välillä juoksentelua ei ole, joten kaikki ehtivät workshopeihin.

LEIRIMAKSU

Leirimaksu sisältää majoituksen, ruokailut ja tanssin.

Aikuisen tanssijan leirimaksu on 210 €. Varausmaksu on 100 €, mikä sisältyy leirimaksuun.

Alle 18-vuotiaan tanssijan leirimaksu on 180 €, josta varausmaksu on 100 €. Jos leirille haluaa osallistua perheenjäsenesi, joka ei tanssi, kysy pelkän majoituksen ja ruokailun hintaa osoitteesta leiri(a)capitalheels.fi.

Leirimaksut tulee suorittaa ilmoittautumisen vahvistusviestissä kerrotulle pankkitilille seuraavasti: varausmaksu viimeistään 31.3.2018 ja leirimaksun loppuosa viimeistään 31.5.2018.

Leirin varausmaksu tai leirimaksu palautetaan osallistumisen peruuntuessa vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli peruuntuminen tapahtuu 1.6.2018 jälkeen, emme pysty palauttamaan koko leirimaksua.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen alkaa 6.3.2018 ja päättyy (31.3.2018) Ilmoittautumisaikaa jatkettu 10.4. asti! Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja sitova.

Leirille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Tarvitsemme majoittumista ja yhteydenpitoa varten täydelliset nimi- ja muut yhteystiedot.

Ilmoittautumislomakkeen syntymäaika-kohdan täyttämällä voit välttää tiskillä ilmoittautumisen. Emme luovuta tietoja millekään muulle taholle. Alle 18-vuotiaiden ilmoittautumislomakkeelle täytyy kuitenkin aina kirjata syntymäaika ja nimetä leirille osallistuva täysi-ikäinen huoltaja.

Lomakkeella kysytään majoitustoivettasi. Kerro, kenen tai keiden kanssa haluat majoittua samaan huoneeseen tai huoneistoon. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan kaikki toiveet.

Myös erityisruokavalio ja ruoka-aineallergiat on hyvä kertoa etukäteen, jotta Kisakeskuksen keittiö osaa varautua.

PÄIVÄ- JA ILTATANSSILIPUT ILMAN MAJOITUSTA JA RUOKAILUA

Leirille voi tänäkin vuonna osallistua myös päivä- ja iltalipuilla ilman majoitusta ja ruokailua seuraavasti: perjantain iltalippu 30 €/voimassa 8.6., lauantain päivälippu 80 €/voimassa 9.6. aamusta päivällistaukoon asti ja lauantain iltalippu 40 €/voimassa 9.6. leirin iltajuhlassa.

Päivä- tai iltalipun lunastaneilla on mahdollisuus ruokailla Kisakeskuksen ravintolassa maksamalla ruokansa suoraan ravintolan kassalle.

Päivä- ja iltalippuja voi varata lähettämällä viestin osoitteeseen leiri(a)capitalheels.fi ilmoittautumisen alettua. Paluuviestissä tulevat lipun lunastusohjeet.

LAUANTAI-ILLAN TEEMA

Summer Dance Camp 2018 -leirin lauantain iltajuhlan teema on PYJAMABILEET. Voit siis sonnustautua vaikkapa mukavaan oloasuun, kuluneeseen lempipaituliisi tai flanelliseen pyjamaan aivan yhtä hyvin kuin hemaisevimpiin yöhepeneisiisi - tai pukea yllesi mitä ikinä yleensä käytätkään tai katsot sopivaksi rentoutumiseen ja nukkumiseen. Toki iltajuhlassa on plussaa, jos pystyt teema-asussasi myös tanssimaan! Mutta teeman toteutus on siis täysin vapaata ja tottakai myös vapaaehtoista.


LISÄTIEDOT

leiri(a)capitalheels.fi