Capital Heels Helsinki presents:

Kaamostanssit          Piristystä pimeyteen!


Lauantaina 20.11.2021 klo 15.30 - 24

LÅNGVIK CONGRESS WELLNESS HOTEL
Tanskarlantie 9, 02420 Kirkkonummi

Tähtivieraamme: Jef Camps (Belgia)

Illan DJ: Mikael Mölsä


Tapahtuman osallistujamäärä on tilan koon vuoksi rajoitettu, tämän vuoksi yhdistys on kerännyt ensin ilmoittautumiset jäseniltä ja nyt jäljelle jääneet paikat avataan julkiseen myyntiin. Mukaan mahtuu vielä reilut parikymmentä tanssijaa, mutta kannattaa toimia nopeasti! Kun kiintiömme tulee täyteen, ilmoittautumislomake poistetaan tältä sivulta.

Kaamostanssit-tapahtumalipun hinta on 25 €.


Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu Kaamostansseihin täyttämällä alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kun lomakkeen lähettämisen jälkeen saat (tälle sivulle) ilmoituksen että ilmoittautumisesi on vastaanotettu, 
maksa pääsylipun hinta 25 € Capital Heels ry:n tilille:  FI46 4055 1020 1983 90.

Suorita maksu pe 15.10. mennessä!

Huom. Emme lähetä osallistujille varsinaisia lippuja, vaan ovella tulee olemaan nimilista lipun lunastaneista.


Jef Camps
Jef Camps

Belgialainen Jeffke Camps on tullut viimeisten viiden vuoden aikana hyvin tunnetuksi rivitanssipiireissä ympäri maailman, ja on erittäin kysytty ohjaaja kansainvälisiin tanssitapahtumiin. Koreografina ja ohjaajana hän käyttää nimeä Jef Camps. Vielä reilusti alle kolmekymppinen Jef on tanssinut rivissä 14-vuotiaasta asti, ja alkoi myös ohjata rivitanssia harrastettuaan lajia vain puolisen vuotta. Opiskelujen jälkeen Jef on yhdistänyt kaksi uraa, lakimiehen ja tanssiohjaajan, ja näistä molemmista hän nauttii suuresti.

Jef on vuosien varrella ottanut tekniikkatunteja superstaroilta ja osallistunut myös rivitanssi- ja ProAm-kilpailuihin. Suurin osa hänen saamistaan palkinnoista on kuitenkin tullut koreografiasarjoissa. Vuoden 2018 tammikuussa Jef pokkasi Crystal Boots -gaalassa peräti kaksi palkintosaapasta. Tunnustukset tulivat Absolute beginner -tanssista Oh Carol sekä Advanced-tanssista Run Me Like A River. Molemmat tanssit Jef on koreografioinut yhdessä muiden kanssa. Tällaisia hyvin suosituiksi nousseita yhteistuotoksia löytyy muutenkin suuret määrät hänen ansioluettelostaan, joka tällä hetkellä koostuu n. 135 tanssista.