CAPITAL HEELS RY TOIMINTAKERTOMUS 2019

Vuosikokoukset

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 13.4.2019 Vartiokylän työväentalolla. Vuosikokouksen yhteydessä toteutettiin nostalgia-teemainen tanssi-ilta, johon kutsuttiin myös kunniajäsenet.

Hallitus

Hallitus kokoontui 6 kertaa vuoden 2019 aikana. Hallituksen puheenjohtajana toimi Mirja Heino ja muina jäseninä Sara Jalkanen ja Bodil Nyholm. Rahastonhoitajana toimi hallituksen ulkopuolelta Nina Bärlund-Vihtola. Jäsensihteerinä toimi Sara Jalkanen ja varapuheenjohtajana Bodil Nyholm.

Palkkiot

Hallitukselle, rahastonhoitajalle, toiminnantarkastajalle tai tanssiohjaajille ei maksettu palkkioita tilikauden aikana.

Toiminnantarkastaja

Toiminnantarkastajana toimi Heini Mölsä ja varatoiminnantarkastajana Arja Kivinen.

Kirjanpito

Kirjanpitopalvelu on ostettu Tilitoimisto Tiliduunari Oy:ltä.

Liittymis- ja vuosimaksut

Liittymismaksu oli tilikautena 20 €/henkilö ja vuosimaksu 20 €/henkilö. Tilikaudelle ei ollut erikseen määrätty kannatus- ja perhejäsenmaksua.

Jäsenmäärä

Jäseniä oli vuoden 2019 alussa 48, joista kolme kunniajäsentä, Ari Ahrapalo, Jutta Ahrapalo ja Mikael Mölsä sekä yksi kunniapuheenjohtaja, Mirja Heino. Yhdistys sai 6 uutta jäsentä vuoden aikana. Yhdistyksestä erosi 3 henkilöä. Näiden muutosten myötä yhdistyksen rekisterissä oli vuoden lopussa 51 jäsentä.

Jäsentilat ja - illat

Tanssi-iltoja pidettiin Vartiokylän työväentalossa säännöllisesti keskiviikkoisin, kevätkaudella 9.1.- 17.6.2019 ja syyskaudella 14.8. - 18.12.2019. Tanssiohjaajana jäsenilloissa toimi pääsääntöisesti Sara Jalkanen, parina iltana opettivat myös Mikael Mölsä ja Mirja Heino. Tanssi-iltojen iltavastaavina toimivat hallituksen jäsenten lisäksi Nina Bärlund-Vihtola, Irma Hartonen, Mia Hyvönen, Sirpa Hänninen, Marina Koullias, Johanna Numminen, Antero Strid ja Aino Tirkkonen.

Iltamaksu oli 4 € jäsenille ja 7 € muille koko kalenterivuoden ajan. Jatkoimme 10 kerran sarjalippujen myyntiä jäsenille 35 euron hintaan. Smartumin liikunta- ja kulttuurisaldo sekä Tyky-kuntosetelit kävivät edelleen maksuvälineinä.

Iltamaksuilla katettiin suurin osa työväentalon vuokrista. Tanssi-illoissa kävi viikoittain noin 20-30 tanssijaa.

Hankinnat

Ei merkittäviä hankintoja vuonna 2019.

Yhdistyksen tapahtumat tilikauden aikana

Järjestimme 9.2.2019 Heels Up! -rivitanssitapahtuman Puistokulmassa Vantaan Hiekkaharjussa. Uusia tansseja ohjasi Hayley Wheatley Englannista. Illan DJ'nä oli Mikael Mölsä. Äänentoisto ja valot vuokrattiin Reijo Pelkoselta.

Vuosikokouksen yhteydessä 13.4.2019 pidettiin nostalgia-ilta, jossa opetettiin ja kerrattiin yli 10 vuotta vanhoja suosikkitansseja.

Kevätkauden päättäjäiset pidettiin 19.6.2019. Iltamaksut olivat normaalit ja kahvion tarjottavat olivat ilmaisia kaikille. Illan tanssiohjauksesta vastasi Sara Jalkanen.

Syyskauden avajaiset olivat 14.8.2019. Ilta oli kaikille ilmainen tutustumiskerta, niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin tanssijoille. Rivitanssiin tutustujille alkeistanssit ohjasi Mirja Heino ja illan muut opetukset hoiti Sara Jalkanen.

Pikkujoulut, jotka olivat samalla myös syyskauden päättäjäiset, pidettiin Vartiokylässä 18.12.2019. Illan ohjaajana toimi Sara Jalkanen. Illasta perittiin normaalit tanssimaksut, mutta kahviossa tarjottiin syötävää ja juotavaa osallistujille.

Yhdistys kertoi jäsenten pyynnöstä myös muualla järjestetyistä tanssitapahtumista ja piti tapahtumamainoksia esillä tanssi-illoissa.

Järjestetyt kurssit

Yhdistys järjesti yhden rivitanssin jatkokurssin keväällä, kurssi pidettiin 23.1. - 10.4.2019. Syksyllä järjestimme yhden alkeiskurssin ajalla 4.9.-20.11.2019. Ohjaajina keväällä toimivat Mirja Heino, Mikael Mölsä ja Sara Jalkanen ja syksyllä Mikael Mölsä.

Jatkokurssin hinta oli 72 €. Alkeiskurssin hinta oli myös 72 €. Kaikkien kurssi-iltojen kertamaksu oli 8 €. Kursseilla oli suuri määrä osallistujia ja saimme niistä tuloa yhdistykselle.

Ohjauskeikat

Yhdistys lopetti keikkojen toteuttamisen vuonna 2019.

Muuta

Yhdistyksen kotisivuja päivitettiin säännöllisesti Sara Jalkasen toimesta.

Myös "Capital Heels Helsinki" -Facebook-ryhmän sivua päivitettiin säännöllisesti.

Yhdistys jatkoi vuoden 2020 Summer Dance Campin suunnittelua. Vuonna 2019 ei järjestetty leiriä.

Hallituksen kiitos

Hallitus kiittää suuresti tanssiohjaajia, rahastonhoitajaa, iltavastaavia ja muita vapaaehtoisia arvokkaasta työpanoksesta yhdistyksen toiminnassa ja tanssi-iltojen mahdollistamisessa. Kiitos myös kaikille tanssijoille aktiivisuudesta.

 

TOIMINTAKERTOMUKSEN ALLEKIRJOITTAVAT

Helsingissä __ / __2020

___________________________________

Mirja Heino

___________________________________

Sara Jalkanen

___________________________________

Bodil Nyholm