CAPITAL HEELS RY TOIMINTAKERTOMUS 2022

Vuosikokoukset

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 18.5.2021 Vartiokylän työväentalolla.

Hallitus

Hallitus kokoontui 5 kertaa vuoden 2022 aikana. Hallituksen puheenjohtajana toimi Mirja Heino ja muina jäseninä Sara Jalkanen, Bodil Nyholm ja Mervi Niinimäki. Rahastonhoitajana toimi hallituksen ulkopuolelta Nina Bärlund-Vihtola. Jäsensihteerinä toimi Sara Jalkanen ja varapuheenjohtajana Bodil Nyholm.

Palkkiot

Hallitukselle, rahastonhoitajalle, toiminnantarkastajalle tai tanssiohjaajille ei maksettu palkkioita tilikauden aikana.

Toiminnantarkastaja

Toiminnantarkastajana toimi Heini Mölsä ja varatoiminnantarkastajana Arja Kivinen.

Kirjanpito

Kirjanpitopalvelu on ostettu Tilitoimisto Tiliduunari Oy:ltä.

Liittymis- ja vuosimaksut

Liittymismaksu oli tilikautena 20 €/henkilö ja vuosimaksupoikkeuksellisesti vain 10 €/henkilö. Tämä sen vuoksi, että yhdistys ei voinut järjestää tanssi-iltoja koko kevätkaudella. Tilikaudelle ei ollut erikseen määrätty kannatus- ja perhejäsenmaksua.

Jäsenmäärä

Jäseniä oli vuoden 2022 alussa 55, joista kolme kunniajäsentä, Ari Ahrapalo, Jutta Ahrapalo ja Mikael Mölsä sekä yksi kunniapuheenjohtaja, Mirja Heino. Yhdistys sai 6 uutta jäsentä vuoden aikana. Yhdistyksestä erosi 4 henkilö ja 1 henkilö erotettiin maksamattoman jäsenmaksun vuoksi. Täten yhdistyksen rekisterissä oli vuoden lopussa edelleen 56 jäsentä.

Jäsentilat ja - illat

Tanssi-iltoja pidettiin Vartiokylän työväentalossa keskiviikkoisin kevätkaudella 9.2. – 22.6.2022 ja syyskaudella 17.8. – 14.12.2022. Kevätkausi päästiin aloittamaan hieman tavallista myöhemmin, koska edelleen oli rajoituksia kokoontumisissa koronapandemian vuoksi. Tanssinohjaajana jäsenilloissa toimi pääsääntöisesti Sara Jalkanen, joinain iltoina opetti myös Mikael Mölsä.

Tanssi-iltojen iltavastaavina toimivat hallituksen jäsenten lisäksi Nina Bärlund-Vihtola, Irma Hartonen, Sirpa Hänninen, Marina Koullias, Johanna Numminen, Antero Strid ja Aino Tirkkonen.

Iltamaksu oli 4 € jäsenille ja 7 € muille koko kalenterivuoden ajan. Jatkoimme 10 kerran sarjalippujen myyntiä jäsenille 35 euron hintaan. Smartumin liikunta- ja kulttuurisaldo ja mobiilimaksu sekä Tyky-kuntosetelit kävivät edelleen maksuvälineinä. Iltamaksuilla katettiin suurin osa työväentalon vuokrista. Jäsenilloissa kävi viikoittain noin 25-30 tanssijaa.

Hankinnat

Yhdistykselle hankittiin kaksi uutta kaiutinta, joita voidaan käyttää omissa tapahtumissa ja tanssi-illoissa. Samalla hankittiin kaiuttimille jalustat sekä tarvittavia audiokaapeleita ja pidempiä kelattavia jatkojohtoja.

Yhdistyksen tapahtumat tilikauden aikana

Kevätkauden avajaiset pidettiin 9.2.2022 kun koronarajoitukset purettiin. Iltamaksut olivat normaalit niin jäsenille kuin ei-jäsenille.

Summer Dance Camp 2022 pidettiin Pohjan Kisakeskuksessa 10.6.-12.6.2022. Majoittujia oli noin 50 (sis. järjestäjät). Ohjaajina leirillä toimivat Debbie Rushton (UK) ja Jean-Pierre Madge (CH).

Kevätkauden päättäjäiset oli tarkoitus pitää 22.6.2022 vielä Vartiokylässä, mutta varaussekaannuksen vuoksi tila oli vuokrattu muille. Näin ollen tanssi-ilta jäi pitämättä, mutta päättäjäiskahvit juotiin Vartiokylän pihalla paikalle saapuneiden kesken.

Syyskauden avajaiset olivat 17.8.2022. Ilta oli kaikille ilmainen tutustumiskerta, niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin tanssijoille. Illasta julkaistiin mainos niissä medioissa mihin ehdittiin. Muutamia lajiin tutustujia ilmaantuikin paikalle. Kaikki illan tanssit ohjasi Sara Jalkanen.

Yhdistyksen pikkujoulut pidettiin syyskauden viimeisenä tanssi-iltana 14.12.2022. Tanssimaksut olivat normaalit, mutta pikkujouluherkut tarjottiin yhdistyksen puolesta. Illassa opettivat sekä Sara että Mikael. Tansseja tanssittiin myös joulumusiikkiin.

Järjestetyt kurssit

Rivitanssin alkeiskurssi pidettiin 2.3.- 20.4.2022 välisenä aikana keskiviikkoisin klo 18 - 19. Kevään kurssi oli poikkeuksellisesti alkeiskurssi, koska koronarajoitusten vuoksi edellisenä vuonna ei ollut alkeiskurssia ollenkaan. Kurssi järjestettiin kokonaan kertamaksulla, kurssikortteja ei myyty (koska pelkäsimme kurssin keskeytymistä koronan takia). Ilmoittautumisia otettiin vastaan rajattu määrä (25 osallistujaa). Kurssin opettajana toimi Mikael Mölsä.

Myös syksyllä järjestettiin alkeiskurssi ajalla 7.9. - 23.11.2022. Kurssin vetäjänä toimi jälleen Mikael Mölsä. Tällekin kurssille otettiin rajattu määrä osallistujia. Ilmoittautuneita kertyi maksimimäärä eli 30 henkilöä.

Muuta

Yhdistyksen kotisivuja päivitettiin säännöllisesti Sara Jalkasen toimesta. Sara päivitti myös "Capital Heels Helsinki" -Facebook-ryhmän sivua säännöllisesti.

Vartiokylän vuokraa korotettiin syyskuusta 2022 alkaen 5 €/kk.

Vuonna 2022 ei järjestetty Heels Up! tapahtumaa.

Summer Dance Camp 2023 -suunnittelua jatkettiin vuoden aikana.
 

Hallituksen kiitos

Hallitus kiittää tanssiohjaajia, rahastonhoitajaa, iltavastaavia ja muita vapaaehtoisia arvokkaasta työpanoksesta yhdistyksen toiminnassa ja tanssi-iltojen mahdollistamisessa. Kiitos myös kaikille tanssijoille aktiivisuudesta tanssi-illoissa sekä kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä koronarajoitusten aiheuttamien peruutusten suhteen.

 

TOIMINTAKERTOMUKSEN ALLEKIRJOITTAVAT

Helsingissä __ / __2023

___________________________________

Mirja Heino

___________________________________

Sara Jalkanen

___________________________________

Bodil Nyholm

___________________________________

Mervi Niinimäki