CAPITAL HEELS RY TOIMINTAKERTOMUS 2021

Vuosikokoukset

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 16.6.2021 Vartiokylän työväentalolla.

Hallitus

Hallitus kokoontui 5 kertaa vuoden 2021 aikana. Hallituksen puheenjohtajana toimi Mirja Heino ja muina jäseninä Sara Jalkanen, Bodil Nyholm ja Mervi Niinimäki. Rahastonhoitajana toimi hallituksen ulkopuolelta Nina Bärlund-Vihtola. Jäsensihteerinä toimi Sara Jalkanen ja varapuheenjohtajana Bodil Nyholm.

Palkkiot

Hallitukselle, rahastonhoitajalle, toiminnantarkastajalle tai tanssiohjaajille ei maksettu palkkioita tilikauden aikana.

Toiminnantarkastaja

Toiminnantarkastajana toimi Heini Mölsä ja varatoiminnantarkastajana Arja Kivinen.

Kirjanpito

Kirjanpitopalvelu on ostettu Tilitoimisto Tiliduunari Oy:ltä.

Liittymis- ja vuosimaksut

Liittymismaksu oli tilikautena 20 €/henkilö ja vuosimaksupoikkeuksellisesti vain 10 €/henkilö. Tämä sen vuoksi, että yhdistys ei voinut järjestää tanssi-iltoja koko kevätkaudella. Tilikaudelle ei ollut erikseen määrätty kannatus- ja perhejäsenmaksua.

Jäsenmäärä

Jäseniä oli vuoden 2021 alussa 55, joista kolme kunniajäsentä, Ari Ahrapalo, Jutta Ahrapalo ja Mikael Mölsä sekä yksi kunniapuheenjohtaja, Mirja Heino. Yhdistys sai 2 uutta jäsentä vuoden aikana. Yhdistyksestä erosi 1 henkilö ja 1 henkilö erotettiin maksamattoman jäsenmaksun vuoksi. Täten yhdistyksen rekisterissä oli vuoden lopussa edelleen 55 jäsentä.

Jäsentilat ja - illat

Tanssi-iltoja pidettiin Vartiokylän työväentalossa ainoastaan syyskaudella 2021, keskiviikkoisin 11.8. - 15.12.2021. Tanssiohjaajana jäsenilloissa toimi pääsääntöisesti Sara Jalkanen, kahtena iltana opetti myös Mikael Mölsä.

Tanssi-iltojen iltavastaavina toimivat hallituksen jäsenten lisäksi Nina Bärlund-Vihtola, Irma Hartonen, Mia Hyvönen, Sirpa Hänninen, Marina Koullias, Antero Strid ja Aino Tirkkonen.

Iltamaksu oli 4 € jäsenille ja 7 € muille koko kalenterivuoden ajan. Jatkoimme 10 kerran sarjalippujen myyntiä jäsenille 35 euron hintaan. Smartumin liikunta- ja kulttuurisaldo sekä Tyky-kuntosetelit kävivät edelleen maksuvälineinä. Iltamaksuilla katettiin suurin osa työväentalon vuokrista. Tanssi-illoissa kävi niitä syksyllä pidettäessä noin 20-30 tanssijaa.

Hankinnat

Ei merkittäviä hankintoja vuonna 2021.

Yhdistyksen tapahtumat tilikauden aikana

Syyskauden avajaiset olivat 11.8.2021. Ilta oli kaikille ilmainen tutustumiskerta, niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin tanssijoille. Tutustujia ilmaantui paikalle vain pari henkilöä, sillä ilmaisiltaa ei mainostettu muuten kuin jäsenistön kautta. Kaikki illan tanssit ohjasi Sara Jalkanen.

Ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille järjestettiin Kaamostanssit-tapahtuma lauantaina 20.11.2021 Långvik Congress Wellness Hotellissa Kirkkonummella. Ohjaajana tapahtumassa toimi Jef Camps Belgiasta. Soittolaitteet olivat yhdistyksen omat ja DJ'nä tapahtumassa toimi Mikael Mölsä.

Yhdistyksen pikkujoulut pidettiin syyskauden viimeisenä tanssi-iltana 15.12. Tanssimaksut olivat normaalit, mutta pikkujouluherkut tarjottiin yhdistyksen puolesta. Sara opetti yhden uuden helpon tanssin ja kertasi muutamia vanhempia tansseja, joita tanssittiin myös joulumusiikkiin.

Järjestetyt kurssit

Yhdistys ei pystynyt järjestämään yhtään rivitanssikurssia vuoden 2021 aikana koronatilanteen takia. Keväällä ei ollut tansseja lainkaan, ja juuri syyskauden alussa määrätyt kokoontumisrajoitukset sotkivat syksyn suunnitelmat.

Muuta

Yhdistyksen kotisivuja päivitettiin säännöllisesti Sara Jalkasen toimesta.

Sara päivitti myös "Capital Heels Helsinki" -Facebook-ryhmän sivua säännöllisesti, erityisesti syyskaudella (kevätkaudellahan tansseja ei ollut).

Syyskauden alkupuolella koronarajoituksiin tuli tiukennuksia, jotka eivät onneksi estäneet tanssi-iltojen järjestämistä, mutta antoivat aiheen varotoimenpiteisiin. Tanssi-iltoihin 25.8., 1.9. ja 8.9. tuli ilmoittautua netin kautta etukäteen, ja saliin otettiin illan järjestäjien lisäksi vain 22 tanssijaa. Näin pyrittiin varmistamaan, että tanssilattialla oli mahdollista pitää riittävät turvavälit.

Syksyllä hankittiin yhdistyksen kautta jäsenille kevyitä hupparitakkeja, joihin painatettiin Capital Heels -logon lisäksi 20-vuotisjuhlalogo (vaikka juhlavuosi olikin jo edellisenä vuonna). Takkeja oli kahta mallia ja useita värejä, joista jäsenet saivat vapaasti valita millaisen (tai millaisia) halusivat tilata. Yhdistys antoi 20-vuotislahjana kaikille takin tilanneille jäsenille 15 euron alennuksen yhdestä takista.

Vuonna 2021 ei järjestetty Heels Up! eikä Summer Dance Camp -tapahtumia.

Helmikuulle 2022 suunniteltiin Heels Up! -tapahtumaa, johon oli varattu jo tila (Puistokulma) ja ohjaajavieras (Niels Poulsen). Myös flyer oli jo tehty ja tapahtumaa ehdittiin mainostaa Facebookissa ja jäsenkirjeessä. Joulun alla koronarajoitukset kuitenkin kiristyivät jälleen, joten tapahtuma oli pakko peruuttaa. Se sovittiin siirrettäväksi seuraavalle vuodelle, päivämäärälle 14.1.2023, koska ko. päivä oli vielä vapaana Nielsillä ja myös Puistokulmalla.

Summer Dance Camp 2022 -suunnittelua jatkettiin edelleen, sillä toiveissa on järjestää leiri kesäkuussa 2022 mikäli vain mahdollista.

Hallituksen kiitos

Hallitus kiittää tanssiohjaajia, rahastonhoitajaa, iltavastaavia ja muita vapaaehtoisia arvokkaasta työpanoksesta yhdistyksen toiminnassa ja tanssi-iltojen mahdollistamisessa. Kiitos myös kaikille tanssijoille aktiivisuudesta tanssi-illoissa sekä kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä koronarajoitusten aiheuttamien peruutusten suhteen.

 

TOIMINTAKERTOMUKSEN ALLEKIRJOITTAVAT

Helsingissä __ / __2022

___________________________________

Mirja Heino

___________________________________

Sara Jalkanen

___________________________________

Bodil Nyholm

___________________________________

Mervi Niinimäki