CAPITAL HEELS RY TOIMINTAKERTOMUS 2023

Vuosikokoukset

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 12.3.2023 House of Sandwiches -ravintolassa, ja tällä kertaa oli kokoukseen osallistujille myös tarjolla brunssi.

Hallitus

Hallitus kokoontui 5 kertaa vuoden 2023 aikana. Hallituksen puheenjohtajana toimi Mirja Heino ja muina jäseninä Sara Jalkanen, Bodil Nyholm ja Mervi Niinimäki. Rahastonhoitajana toimi hallituksen ulkopuolelta Nina Bärlund-Vihtola. Jäsensihteerinä toimi Sara Jalkanen ja varapuheenjohtajana Bodil Nyholm.

Palkkiot

Hallitukselle, rahastonhoitajalle, toiminnantarkastajalle tai tanssiohjaajille ei maksettu palkkioita tilikauden aikana.

Toiminnantarkastaja

Toiminnantarkastajana toimi Heini Mölsä ja varatoiminnantarkastajana Arja Kivinen.

Kirjanpito

Kirjanpitopalvelu on ostettu Tilitoimisto Tiliduunari Oy:ltä.

Liittymis- ja vuosimaksut

Liittymismaksu oli tilikautena 20 €/henkilö ja vuosimaksu 20 €/henkilö. Tilikaudelle ei ollut erikseen määrätty kannatus- tai perhejäsenmaksua.

Jäsenmäärä

Jäseniä oli vuoden 2023 alussa 56, joista kolme kunniajäsentä, Ari Ahrapalo, Jutta Ahrapalo ja Mikael Mölsä sekä yksi kunniapuheenjohtaja, Mirja Heino. Yhdistys sai 13 uutta jäsentä vuoden aikana. Yksi henkilö erotettiin maksamattoman jäsenmaksun vuoksi. Täten yhdistyksen rekisterissä oli vuoden lopussa 68 jäsentä.

Jäsentilat ja - illat

Tanssi-iltoja pidettiin Vartiokylän työväentalossa keskiviikkoisin kevätkaudella 11.1. - 21.6.2023 ja syyskaudella 16.8. – 13.12.2023. Keskiviikkona 3.5. ei poikkeuksellisesti ollut tanssi-iltaa, eikä myöskään itsenäisyyspäivänä 6.12. Tanssinohjaajana jäsenilloissa toimi pääsääntöisesti Sara Jalkanen, joinain iltoina opetti myös Mikael Mölsä.

Tanssi-iltojen iltavastaavina toimivat hallituksen jäsenten lisäksi Nina Bärlund-Vihtola, Irma Hartonen, Sirpa Hänninen, Marina Koullias, Johanna Numminen, Antero Strid ja Aino Tirkkonen.

Iltamaksu oli 4 € jäsenille ja 7 € muille koko kalenterivuoden ajan. Jatkoimme 10 kerran sarjalippujen myyntiä jäsenille 35 euron hintaan. Smartumin liikunta- ja kulttuurisaldo ja mobiilimaksu sekä Tyky-kuntosetelit kävivät edelleen maksuvälineinä. Iltamaksuilla katettiin suurin osa työväentalon vuokrista. Jäsenilloissa kävi viikoittain noin 25-35 tanssijaa.

Hankinnat

Yhdistykselle hankittiin joitakin musiikkilaitteisiin tarvittavia pientarvikkeita, mutta isompia hankintoja ei tehty vuonna 2023.

Yhdistyksen tapahtumat tilikauden aikana

Kevätkauden avajaiset pidettiin 11.1.2023. Iltamaksut olivat normaalit niin jäsenille kuin ei-jäsenille.

Heels Up! 2023 järjestettiin 14.1.2023 Vantaan Puistokulmassa. Ohjaajavieraana tapahtumassa oli Niels Poulsen (DK). Osallistujia tapahtumassa oli 110 henkilöä (sis. järjestäjät).

Summer Dance Camp 2023 pidettiin Pohjan Kisakeskuksessa 9.6. – 11.6.2023. Majoittujia oli 65 henkilöä (sis. järjestäjät). Ohjaajina leirillä toimivat Gary O'Reilly (IR) ja Tina Argyle (UK).

Kevätkauden päättäjäiset pidettiin 21.6.2023. Illan tanssimaksut olivat normaalit, mutta keittiössä tarjottiin pientä syötävää yhdistyksen puolesta.

Syyskauden avajaiset olivat 16.8.2023. Ilta oli kaikille ilmainen tutustumiskerta, niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin tanssijoille. Bodil toimitti tutustumisillasta mainoksen HS:n Menokoneeseen sekä Uudenmaan Menoinfoon, ja lajiin tutustujia ilmaantuikin paikalle arviolta parikymmentä. Sara ohjasi kaikki illan tanssit, kaksi absolute beginner tasoista alkuillasta ja myöhemmin yhden haastavamman tanssin pidempään harrastaneille.

Yhdistyksen pikkujoulut pidettiin syyskauden viimeisenä tanssi-iltana 13.12.2023. Tanssimaksut olivat normaalit, mutta pikkujouluherkut tarjottiin yhdistyksen puolesta. Sara opetti kolme helpompitasoista tanssia ja niitä tanssittiin myös joulumusiikkiin.

Järjestetyt kurssit

Rivitanssin jatkokurssi pidettiin 25.1.- 12.4.2023 välisenä aikana keskiviikkoisin klo 18–19. Jatkoimme hyväksi todettua käytäntöä että kurssille pääsi vain ostamalla kurssikortin, ei kertamaksuilla. Kurssikortin hinta oli edelleen 72€.

Alkeiskurssi pidettiin 30.8. – 15.11.2023 välisenä aikana keskiviikkoisin klo 18–19. Jälleen myynnissä oli vain kurssikortit 72 euron hinnalla, kertamaksuja ei ollut käytössä.

Molempien kurssien opettajana toimi Mikael Mölsä.

Muuta

Sara päivitti yhdistyksen kotisivuja säännöllisesti mm. kurssitietojen, opetettujen tanssien ja tapahtumien osalta.

Sara päivitti myös "Capital Heels Helsinki" -Facebook-ryhmän sivua säännöllisesti. Edellisenä vuonna perustetun Line Dance Finland -ryhmän vakiinnuttua Suomen rivitanssijoiden yleiseksi FB-ryhmäksi, Capital Heelsin oma ryhmä päätettiin muuttaa vain jäsenille tarkoitetuksi tiedotuskanavaksi, ja vuoden 2023 alussa ryhmästä poistettiin ulkopuoliset.

Summer Dance Camp 2024 -suunnittelua jatkettiin vuoden aikana, mutta vuodelle 2024 emme enää varanneet Pohjan Kisakeskusta, vaan teimme selvitystä uudesta paikasta leirin järjestämiselle. Kisakeskus jää jatkossa pois yhdistyksen tapahtumista, koska kyseisen paikan taso majoituksen ja ruoan suhteen oli todella huono. 

Hallituksen kiitos

Hallitus kiittää tanssiohjaajia, rahastonhoitajaa, iltavastaavia ja muita vapaaehtoisia arvokkaasta työpanoksesta yhdistyksen toiminnassa ja tanssi-iltojen mahdollistamisessa. Kiitos myös kaikille tanssijoille aktiivisuudesta tanssi-illoissa.

 

TOIMINTAKERTOMUKSEN ALLEKIRJOITTAVAT

Helsingissä __ / __2024

___________________________________

Mirja Heino

___________________________________

Sara Jalkanen

___________________________________

Bodil Nyholm

___________________________________

Mervi Niinimäki