LEIRI-INFO

Summer Dance Camp -rivitanssileiri  5.6. - 7.6.2020

PAIKKA

Capital Heelsin Summer Dance Camp 2020 järjestetään vanhassa tutussa paikassa Urheiluopisto Kisakeskuksessa noin 100 km Helsingistä länteen.

Osoite: Urheiluopisto Kisakeskus, Kullaanniemi 220, 10420 Pohjankuru
Puhelinvaihde: (019) 223 0300
Ajo-ohje: https://kisakeskus.fi/etusivu/ajo-ohjeet
Kisiksen aluekartta: https://kisakeskus.fi/wp-content/uploads/2017/11/Kisis_aluekartta.png 

MAJOITTUMINEN

Leirillä majoitutaan 2-6-hengen huoneissa/huoneistoissa Kisakeskuksen mökeissä, Kullaanhongassa, Alatalossa sekä 2 hengen huoneissa päärakennuksessa. Kaikissa majoitustiloissa on WC ja suihku sekä liinavaatteet ja pyyhkeet.

Majoitukseen kirjaudutaan perjantaina 5.6. klo 16-19 päärakennuksen vastaanotossa. Huoneet on luovutettava sunnuntaina 7.6. klo 12 mennessä.

RUOKAILU

Leirimaksuun sisältyvät seuraavat ateriat: perjantain iltapala, lauantain aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala sekä sunnuntain aamiainen ja lounas. Leiriruoka tarjoillaan Kisakeskuksen ravintolan noutopöydästä.

Makeisia ja pikkusuolaista voi ostaa ravintolan baarista sekä päärakennuksen vastaanotosta. Lähimmät kaupat sijaitsevat Pohjan ja Karjaan keskustoissa.

VARSINAINEN ASIA eli TANSSI

Leirillä on mahdollisuus tanssia lähes 20 tuntia, josta opetusta on yli puolet. Ohjelmassa on eri tyyppisten ja vaikeusasteeltaan vaihtelevien rivitanssien opetusta ja runsaasti vapaata tanssia.

Keskitämme kaiken tanssin ja ohjelman yhteen saliin, joka sijaitsee samassa rakennuksessa ravintolan kanssa. Eri salien välillä juoksentelua ei ole, joten kaikki ehtivät workshopeihin.

LEIRIMAKSU

Leirimaksu sisältää majoituksen, ruokailut ja tanssin.

Aikuisen tanssijan leirimaksu on 230 € mökkimajoituksessa, muissa majoitustiloissa 210 €. Varausmaksu on 100 €, mikä sisältyy leirimaksuun.

Alle 18-vuotiaan tanssijan leirimaksu on 180 €, josta varausmaksu on 100 €. Jos leirille haluaa osallistua perheenjäsenesi, joka ei tanssi, kysy pelkän majoituksen ja ruokailun hintaa osoitteesta leiri(a)capitalheels.fi.

Leirimaksut tulee suorittaa ilmoittautumisen vahvistusviestissä kerrotulle pankkitilille seuraavasti: varausmaksu viimeistään 13.4.2020 ja leirimaksun loppuosa viimeistään 25.5.2020.

Leirin varausmaksu tai leirimaksu palautetaan osallistumisen peruuntuessa vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli peruuntuminen tapahtuu 25.5.2020 jälkeen, emme pysty palauttamaan koko leirimaksua.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 1.3.2020 ja päättyy pääsiäismaanantaina 13.4.2020. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja sitova.

Leirille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Tarvitsemme majoittumista ja yhteydenpitoa varten täydelliset nimi- ja muut yhteystiedot.
Emme luovuta tietoja millekään muulle taholle. Alle 18-vuotiaiden ilmoittautumislomakkeelle täytyy aina kirjata syntymäaika ja nimetä leirille osallistuva täysi-ikäinen huoltaja.

Lomakkeella kysytään majoitustoivettasi. Kerro, kenen tai keiden kanssa haluat majoittua samaan huoneeseen tai huoneistoon. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan kaikki toiveet. Huom! Mökin varaamiseen vaaditaan 4-5 hengen porukka ja kunkin majoittujan tulee ilmoittaa lomakkeessa kaikkien muiden samaan mökkiin majoittuvien nimet.

Myös erityisruokavalio ja ruoka-aineallergiat on hyvä kertoa etukäteen, jotta Kisakeskuksen keittiö osaa varautua.

PÄIVÄ- JA ILTATANSSILIPUT ILMAN MAJOITUSTA JA RUOKAILUA

Leirille voi tänäkin vuonna osallistua myös päivä- ja iltalipuilla ilman majoitusta ja ruokailua seuraavasti: perjantain iltalippu 30 €/voimassa 5.6., lauantain päivälippu 80 €/voimassa 6.6. aamusta päivällistaukoon asti ja lauantain iltalippu 40 €/voimassa 6.6. leirin iltajuhlassa.

Päivä- tai iltalipun lunastaneilla on mahdollisuus ruokailla Kisakeskuksen ravintolassa maksamalla ruokansa suoraan ravintolan kassalle.

Päivä- ja iltalippuja voi ostaa paikan päältä, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.


LISÄTIEDOT

leiri(a)capitalheels.fi