Back to home!

 

 

PALAUTE: webmaster@capitalheels.fi

| Tulevat tapahtumat | Menneet tapahtumat |

RIVITANSSIN ALKEISKURSSI

Capital Heels ry järjestää alkeiskurssin Vartiokylän jäsentiloissaan (Rusthollarinkuja 3, kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä).

keskiviikkoisin
30.8. - 15.11.2017 klo 18-19

Alkeiskurssi  pidetään 30.8. - 15.11. välillä ja tällä kurssilla opiskellaan perusaskeleita sekä helppoja alkeistansseja. Kurssi sisältää kaksitoista opetusta, joista viimeinen on kertaustunti, jolloin käydään kaikki opiskellut tanssit kertaalleen läpi. Tietysti myös ajan puitteissa kerrataan jokaisen tunnin päätteeksi edellisen viikon tanssi, että tanssit tulee tutuksi.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen mirja@capitalheels.fi. Saat ohjeet paluupostissa. Kurssi järjestetään, jos ennakkoilmoittautuneita ja -maksaneita on riittävästi.

Koko kurssin kattava kahdentoista kerran kurssikortti maksaa 70 euroa ja yksittäinen kurssi-ilta 8 euroa kerta. Kysy liikuntasetelien käyttömahdollisuutta.

Kurssin vaatetuksesta sen verran, että rento ja mukava pukeutuminen päästä varpaisiin on paras vaihtoehto. Mukavat kengät jalkaan.

Tervetuloa mukaan tanssimaan rivissä, yksin mutta yhdessä!

Lisätietoja saat CH:n hallituksen jäseniltä.

Opetettavat tanssit löydät täältä.

Tervetuloa mukaan!

Samassa tilassa on kello 19.00 alkaen tavanomainen jäsenilta opetuksineen, kurssilaiset voivat halutessaan jäädä myös seuraamaan tai osallistumaan iltaan samalla kurssin osallistumismaksulla.
Tarjolla on kahvia omakustannushintaan.